Stichting Samen Kunnen We Alles brengt geven en ontvangen samen.
Onder het motto ”delen wat je kunt”.

Daarbij komt dat wij allemaal deel uit maken van een groot netwerk van mensen. Als we, behalve dat wat we kunnen, ook ons netwerk gaan delen ontstaat er een ineens een grote positieve beweging.

Wat ooit is begonnen als “Frie-Vit in actie” is overgenomen door de stichting Samen Kunnen We Alles. De afgelopen jaren heeft Frie-Vit diverse goede doelen gerealiseerd en/of gesteund. De ervaring heeft geleerd dat als iedereen doet wat hij/zij kan, er fantastische dingen gebeuren.

Omdat Frie-Vit in eerste instantie een gezondheidscentrum is willen we de activiteiten wat betreft de goede doelen een meer duidelijk kader geven. Onze initiatieven zullen het zelfde blijven maar worden losgekoppeld van Frie-Vit.

De nieuwe stichting Samen Kunnen We Alles neemt de organisatie en alle activiteiten over.

De stichting heeft ten doel het organiseren, coördineren en ondersteunen van projecten en/of activiteiten van ideële aard.

Deze projecten en/of activiteiten dienen een gemeenschappelijk doel en/of een specifieke doelgroep, hebben een lokale betrokkenheid en worden niet op andere wijze gerealiseerd.

Hierbij moet sprake zijn van een project of activiteit op basis van een levensvatbaar plan en een adequate begroting. Financiële middelen voor deze projecten en/of activiteiten worden verkregen door kort durende initiatieven.